WoT 4 Fun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

REGULI DE JOC

Go down

REGULI DE JOC Empty REGULI DE JOC

Post by RavaCriss on Sun Aug 02, 2015 5:18 pm

1. Toti jucatorii asculta in orice meci de cel care face stategia. nu se admit abateri de la stategie pe motivul ''eu cred ca e mai bine asa''. La prima abatere se va primi un avertisment, la a doua jucatorul va primi 3 zile pauza de la orice joc desfasurat impreuna cu clanul, iar la a treia va fi exclus din clan.

2. Orice jucator ONLINE dupa orele 18.00, OBLIGATORIU se va conecta si pe TS. Nu este obligatoriu sa intre pe un canal anume pentru a vorbi cu restul, dar trebuie vazut ca si conectat. In week-end, aceasta regula se aplica pe tot parcursul zilei.

3.În momentul in care apare o lupta de cw sau invitatii la stronghold, team battle sau antrenamente, toti jucatorii ONLINE sunt obligati sa intre, chiar daca vor fi rezerve, pana la decizia finala a STRATEGULUI in ceea ce priveste echipa care va juca. Sa nu uitati ca de buff-uri beneficiaza toti jucatorii clanului, nu numai cei care se chinuie sa construiasca ceva, deci mi se pare normal sa fiti acolo. Sanctiunile sunt aceleasi ca la punctul 1.
RavaCriss
RavaCriss
Executive Officer
Executive Officer

Posts : 40
Join date : 2015-03-01
Age : 41
Location : Brasov

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum